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Language:

Vietnamesische Küche

Vietnamese Cooking Workshop

Workshop instructor: Jenny from J’COCOS
Course language: English/German

Versionen: vegetarisch/nicht vegetarisch


Workshop Highlights:

Lerne die Kunst des vietnamesischen Bún Chả Giò – ein Gericht mit Reisnudeln und Frühlingsrollen. Wir bieten zwei verschiedene Workshops an – eine vegetarische und eine nicht vegetarische Version, damit alle dieses leckere Gericht geniessen können!

What You’ll Learn:

• Preparation of the filling and wrapping technique of the spring rolls
• Deep-frying using coconut oil
• (only in the non-vegetarian version) Marinade of the meat
• How rice noodles with the perfect consistency are cooked
• THe most importtant part of the dish- preparation of the sauce

The fee includes:

• A recipe to take home
• Dinner together of the self-prepared meal
• Apron, pen, paper, water, coffee, tea and dessert will be provided by J'COCOS

Dates:
Samstag, 29. März 2025, von 16.30 – 20.00 Uhr (nicht vegetarisch) AUSGEBUCHT!
Freitag, 25. April 2025 von 18.00 – 21.30 Uhr (nicht vegetarisch)
Freitag, 6. Juni 2025 von 18.00 – 21.30 Uhr (vegetarisch)

Location:

Stadtplatz Manufaktur
Marktgasse 1
8302 Kloten

Participation fee: CHF 165.-

Number of Participants: min. 5 Pers., max. 6 Pers.

Registration Deadline: 5 days prior to the workshop

Cancellation policy:

  • Cancellations made more than 5 days prior to the workshop, will receive a full refund.
  • Cancellations made less than 5 daysprior to the workshop,no refund will be issued. However, transferring your spot to a substitute participant is always possible. Please inform us about this at  info@jcocos.ch.

For any questions or changes, feel free to contact us at info@jcocos.ch.

Wir freuen uns darauf, Sie bei diesem besonderen Workshop willkommen zu heiß

Registration:

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