Vietnamese Cooking Workshop
Workshop instructor: Jenny from J’COCOS
Course language: English/German
Versionen: vegetarisch/nicht vegetarisch
Workshop Highlights:
Lerne die Kunst des vietnamesischen Bún Chả Giò – ein Gericht mit Reisnudeln und Frühlingsrollen. Wir bieten zwei verschiedene Workshops an – eine vegetarische und eine nicht vegetarische Version, damit alle dieses leckere Gericht geniessen können!
What You’ll Learn:
• Preparation of the filling and wrapping technique of the spring rolls
• Deep-frying using coconut oil
• (only in the non-vegetarian version) Marinade of the meat
• How rice noodles with the perfect consistency are cooked
• THe most importtant part of the dish- preparation of the sauce
The fee includes:
• A recipe to take home
• Dinner together of the self-prepared meal
• Apron, pen, paper, water, coffee, tea and dessert will be provided by J'COCOS
Dates:
Samstag, 29. März 2025, von 16.30 – 20.00 Uhr (nicht vegetarisch) AUSGEBUCHT!
Freitag, 25. April 2025 von 18.00 – 21.30 Uhr (nicht vegetarisch)
Freitag, 6. Juni 2025 von 18.00 – 21.30 Uhr (vegetarisch)
Location:
Stadtplatz Manufaktur
Marktgasse 1
8302 Kloten
Participation fee: CHF 165.-
Number of Participants: min. 5 Pers., max. 6 Pers.
Registration Deadline: 5 days prior to the workshop
Cancellation policy:
- Cancellations made more than 5 days prior to the workshop, will receive a full refund.
- Cancellations made less than 5 daysprior to the workshop,no refund will be issued. However, transferring your spot to a substitute participant is always possible. Please inform us about this at info@jcocos.ch.
For any questions or changes, feel free to contact us at info@jcocos.ch.
Wir freuen uns darauf, Sie bei diesem besonderen Workshop willkommen zu heiß
Registration: